BIO i LJUNGSKILE

LJUNGSKILE FILMSTUDIO   &   LJUNGSKILE BYBIO

Läs mer…


TISDAGAR MATINÉER

Matinéer hösten 2017

Två glada bilar.
Söndag 3 september kl. 17
Bilar 3 – I den tredje filmen får Lightning McQueen bevisa för den nya generationen av racingbilar att han fortfarande är den bästa.

USA 2017

De två dansar på operan.
Söndag 1 oktober kl. 17
Ballerinan och uppfinnaren – Felicia är en föräldralös flicka med en passion i livet: att dansa! Tillsammans med kamraten Victor, som har planer på att bli en stor uppfinnare, kommer hon på en makalös plan för att fly från barnhemmet och ge sig ut på äventyr mot Paris – en stad fylld av ljus och med Eiffeltornet under uppbyggnad.

Frankrike 2017. Längd: 1 tim. 29 min.

Två kämpande ekorrar.
Söndag 29 oktober kl. 17
Den stora nöttkuppen 2 – Den coola ekorren Charlie råkar spränga parkens vinterförråd med mat och blir förvisad till stadens tuffa gator. I sin kamp för överlevnad råkar han hitta en nötbutik fylld med djurens favoritgodis. Charlie börjar forma en snillrik plan för att lägga rabarber på hela nötskatten och rädda både sitt eget skinn och vännerna i parken.

Kanada 2017. Längd: 1 tim. 31 min.

Paddington med en tvåa i handen.
Söndag 12 november kl. 17
Paddington 2 – Nya äventyr med nallebjörnen i London. I uppföljaren har björnen Paddington blivit en del av familjen Brown och är omtyckt i samhället Windsor Gardens. När tant Lucy ska fylla 100 har han hittat den perfekta presenten i form av en unik bok i antikaffären. Men när boken blir stulen måste han och familjen Brown hitta tjuven. 

Sally Hawkins, Brendan Gleeson, Hugh Grant.
Regi: Paul King.
Storbritannien 2017.

Vinter i Mumindalen. Bro över isen, stor måne.
Söndag 3 december kl. 17
Trollvinter i Mumindalen – Det är vinter i Mumindalen, men Mumintrollet vill inte gå i ide, han vill undersöka vintern. Snart upptäcker han att märkliga varelser går omkring i den midvintermörka snön och verkar vänta på en märklig och efterlängtad gäst. Gästen kallas för Julen och ivrig får Mumintrollen lära sig allt om den fantastiska juletiden.

Alicia Vikander, Stellan Skarsgård.
Regi: Paul King.
Finland 2017. Längd: 1 tim. 20 min.

Matinéerna visas av Ljungskile Bybio på söndagar kl 17. Biljettpriset är i allmänhet 60 kr. Filmerna visas i Grundtvigsalen på Ljungskile folkhögskola.

Vi finns på facebook facebook log